Plzeňská Formanka

 Menu
Restaurace prošla během února 2018 kompletní rekonstrukci a vylepšením všeho co se dalo. Budeme se moc těšit na Vaše recenze a návštěvu.

Jídelní lístek

Předkrmy a něco k pivu

Polévky

České speciality

Ryby

Minutky z kuřecího masa

Minutky z vepřového masa

Minutky z hovězího masa

Úpravy masa:
  • Rare – velmi málo propečený, spíše syrový.
  • Medium rare – krásně šťavnatý a jemně propečený tak akorát ze tří čtvrtin.
  • Medium – středně propečený a již zcela zatažený, ale uvnitř stále růžový. Ideální volba, když si ještě nejste jistí, jaký steak máte rádi.
  • Medium well – pět minut opékání na každé straně, steak bude propečený a uvnitř jen mírně narůžovělý.
  • Well done – zcela propečený po více než pěti minutách opékání z každé strany.

Těstoviny

Bezmasá jídla

Dětská jídla

Pro ty nejmenší rádi připravíme cokoliv z jídelního lístku jako poloviční porci. Za poloviční porce účtujeme 70% z ceny.

Saláty

Doporučujeme rozpečenou bagetku.

Saláty malé

Domácí přílohy

Přílohy

Dezerty

Doplňkový prodej


Za poloviční porce účtujeme 70% z ceny. Hmotnost masa je uvedena v syrovém stavu, přílohy jsou uvedené v mraženém stavu. Jídla pro Vás připravil šefkuchař s kolektivem. Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání hosta.
For the half portions are 70% off. Weight of meat is with the team.presented in ist raw state. Meals prepared for you by chef / Für die halbe Portion berechnen wir 70% des Preises. Gewicht des Fleisches ist im rohen Zustand angegeben. Mahlzeiten für Sie zubereitet von einem Koch mit einem Team.
Rádi Vám zabalíme jídlo s sebou. Box na jídlo s sebou 1 ks...... 10,-
Všechny ceny v menu jsou uvedeny v Kč

Seznam alergenů

Podle nařízení EP a Rady (EU) č. 1169/2011, platného od 13. 12. 2014.

A1
Obiloviny obsahující lepek – (a) pšenice, (b) žito, (c) ječmen, (d) oves, (e) špalda, (f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
A2
Korýši a výrobky z nich
A3
Vejce a výrobky z nich
A4
Ryby a výrobky z nich
A5
Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
A6
Sójové boby (sója) a výrobky z nich
A7
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
A8
Skořápkové plody – (a) mandle, (b) lískové ořechy, (c) vlašské ořechy, (d) kešu ořechy, (e) pekanové ořechy, (f) para ořechy, (g) pistácie, (h) makadamie a výrobky z nich
A9
Celer a výrobky z něj
A10
Hořčice a výrobky z ní
A11
Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
A12
Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
A13
Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
A14
Měkkýši a výrobky z nich